Inspiratörer som får dig att nå målen

Det finns några personer som får mig att tänka till ett varv till och bli lite bättre på att nå mina mål och drömmar som företagare och privat. 

Dagens selfie på en plats där jag får mycket energi och hinner tänka och ladda batteriet.

Här kommer en lista med några personer som är sanna inspiratörer i resan mot att nå sina mål och drömmar. Ni vet sådana personer som kallas energikällor! Som vågar sticka ut, ta för sig och inspirera andra att gå sin egen väg! In och följ. 

Oprah Winfrey. En av världens mäktigaste kvinnor som skapat ett eget imperium. Self made och imponerande. Läs hennes böcker!

Isabella Löwengrip. Sveriges stora bloggare som nyligen blev utsedd till Sveriges mäktigaste affärskvinna av tidningen Veckans Affärer. En person som sticker ut genom att våga gå sin egen väg i sitt “osvenska” sätt att ta för sig och öppet dela med sig av sitt liv som ensamstående och att ha ett helt hov som hjälper henne att nå sina mål. 

Jacqueline Kothbauer. Lyssnade jag på första gången under en föreläsning om marknadsföring i sociala medier. Hon är en entusiasmerande föreläsare, skrivit böcker som “Media babe” och som nu sadlar om till börshaj! Delar frikostigt med sig av sitt liv i både upp- och nedgång på Instagram.  

Alexander Pärleros. Har du lyssnat på Framgångspodden? Gör det annars för Alexander har mött så många inspirerande personer inom många olika områden. Nu aktuell med nyutgiven bok och nygift med YouToubern Ida Warg. Ett coolt entreprenörspar som lyckats tjäna mycket pengar på sina sociala kanaler. 

Anine Bing. Startade som modell i Sverige och Danmark. Efter flytt till Los Angeles skapade hon tillsammans med sin man början av vad som kan anas bli ett stort internationellt modehus. Har gjort stor succé med sin skandinaviskt rockiga klädstil. Aktuell med egen barnkollektion efter samarbetet med Ginatricot.

Listan uppdateras vartefter! Har du någon person som du inspireras att nå mål och drömmar av? Kommentera i fältet!

God natt från landet!