Att renovera en bergsmansgård – Nu går startskottet

Att renovera den gamla Bergsmansgården med ursprung från 1780 blir min, vad ska jag kalla det, hobby, det kommande året.

Bergsmansgården.

Jag kommer att dela med mig av alla tankar här på bloggen. Som en dagbok för dig som planerar att också renovera ett gammalt hus eller lägenhet för all interiör går ju att omsätta till det också.

Målet (om man nu någonsin ser en målgång med gamla hus) är att renovera sådant som måste underhållas för att inte huset ska förfalla OCH att anpassa kök och badrum till modern standard som följer dagens regelverk. Det viktiga är att göra det i stil med vad som passar huset och på ett byggnadsvårdsmässigt sätt i så stor utsträckning det går.

Så följ med här på bloggen där jag kommer att dela tankar, funderingar och ge tips på sådant som du själv kan ha nytta av nu eller längre fram! Trevlig fredag!