Augusti nyheter

Den sista veckan i augusti bjuder på en hel del nyheter både vad gäller produkter och happenings i inrednings-Sverige.

Börsnoterade Hemtex gör en nysatsning genom att öppna en lyxbutik i form av ”Hemtex sovrum”  i den nya fastigheten på Grev Turegatan 8 i Stockholm, granne med Select Travel.

#hemtexsovrum#inredningsblogg#joelhome#nyheter#webshop

Foto: Pressbild Hemtex.

En fågel viskade i mitt öra att huset med lyxlägenheter, hyser många inredningsroade vilket kanske Hemtex tagit med i beräkningen… Genom nysatsningen breddar de sitt sortiment med (för Hemtex) nya märken som Hay och House Doctor men även med en ny egen hotell-serie. När det gäller nya varumärken skulle det varit kul att se några andra externa varumärken som inte finns på närliggande Illums Bolighus, men om detta koncept lyckas skulle inte jag bli förvånad om de arbetar vidare med fler koncept som t ex badrum. Just produkter som de nedan, gör Hemtex till ett storsäljande företag. Lakan i snygg design med bra kvalitet och en trendig lampa inspirerad av Svenskt Tenns vas med priser som passar många plånböcker.

#hemtex#nyheter#höst#inredningsblogg#joelhome

Foto: Hemtex. Kollage: Johanna Hulander, Joel home, av två höstnyheter från Hemtex. Lakan 699 kr resp 299 kr för lampan.

En rosa dröm (mina döttrar skulle minst sagt älska det!) är köket som det italienska spisföretaget Bertazzoni  tagit fram tillsammans med  Superfront som auktioneras ut till förmån för Cancerfonden.  

#bertazzoni#rosakokboken#superfront#inredningsblogg#joelhome

#bertazzoni#superfront#rosakokboken#inredningsblogg#auktion#joelhome

Foto: Bertazzoni och Superfront.

Anna Benson har skrivit ”Den rosa kokboken” (utkommer den 26 september)och dragit i gång en insamling med målet att samla in en miljon kronor. Håller tummarna för ett riktigt svindyrt rosa kök!

Hemnet svämmar över av nya objekt.  Det här huset som säljs i Kungsbacka just nu prickar in alla rätt på vad som känns som ”hett” just nu eller hur?

#hemnet#favoriter#inredningsblogg#joelhome

#hemnet#favoriter#inredningsblogg#joelhome

#hemnet#favoriter#inredningsblogg#joelhome

Foto: Lundin Fastighetsbyrå.

Imorgon rivstartar en ny arbetsvecka! Veckans vackraste besök hoppas jag blir besöket, i konstnärinnan Hertha Hillfons ateljé, där allt innehåll auktioneras ut av Stockholms Auktionsverk den 9 september och till och med huset säljs… Snyft.

#herthahillfons#hus#tillsalu#inredningsblogg#joelhome

Foto: Bukowskis Real Estate. 

Ha en bra start på veckan! 

]]>