Balkongfix

Solen har skinit över Stockholm idag och äntligen kom värmen! När den febriga dottern sov i soffan tog jag kaffekoppen och satte mig på balkongen och njöt. Klematisen blommade (!)med sina lilablå blommor bredvid mig. Myntan, från de där 15 kronors krukorna på snabbköpet efter en sällsynt mojito-kväll, som jag körde ner i en låda för en månad sedan, hade börjat skjuta skott!


Foto: Johanna Hulander, Joel home.

En salig röra på balkongen med mängder av krukor och redskap innan säsongen är igång. Den stora vattkannan från svenska Garden Glory är perfekt för både inom- och utomhusvattning. Hanna Wessmans designade kruka passar bra för årets första påskliljor som får bo på balkongen. Ska fylla en hel zinkbalja med olika lökväxter. När dörren står öppen ut ser man hela härligheten! 

Vill ni få mycket inspiration från ett riktigt trädgårdsproffs så kolla in Hanna Wendelbo.se eller följ henne på Instagram! Idag fick jag tips om att förodla favoriten luktärt redan nu…

Igår söndag njöt jag däremot inomhus av den här utsikten. 

En dotter bland allt grönt. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Som ni vet släpper jag och Johanna Engberg varje fredag ett nytt avsnitt av Trendpodden. Vi är överväldigade att det är så många som lyssnar på våra amatöravsnitt som vi skapar med glädje om våra stora intressen och arbetsområden – mode för Johanna E och inredning för mig! Oklippta, ärliga avsnitt blir det… Vi hoppas att vi kan få er som lyssnar inspirerade och få en rolig och intressant stund för er själva. 😉

Lyssna på avsnitt 16 här om du har en IPhone! Har du android kan du söka på Trendpodden på Acast.com

Hör av er om ni har ämnen som ni vill att vi ska ta upp i podden eller om det är något särskilt du vill läsa om här på bloggen! Ha en skön vecka!