Bäst från 2015

Ett verkligt händelserikt år är snart slut. Ett stort tack till er som troget läst bloggen trots att det emellanåt varit pauser då min tid inte räckt till och jag på grund av sjukdom i familjen inte orkat. 2015 har varit det år då jag rest mer än någonsin sedan barnen kom. För mig som tidigare rest och bott utomlands har det varit en slags frihet. För att inte tala om all inspiration och nya samarbeten jag fått genom resorna. Men basen är Stockholm och Dalarna. Det handlar om kontraster. Skog – stad, nytt – gammalt, skurgolv – marmorgolv… Jag njuter av blandningen. Det här är de 9 mest gillade bilderna från Instagram 2015. Det visar väl kanske att jag är en lantis i hjärtat som gärna fotar naturen oavsett det är Sanibel Island som på bilden, kaktusar i Köpenhamn eller sjön i Dalarna. 

#2015bestnine#inredningsblogg#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home. #2015bestnine

Nu laddar jag för ett riktigt bloggår 2016. Ni kommer att få följa renoveringen av bergsmansgården, jobbet som inredare och frilans och ta del av utvalda inredningsnyheter som jag gillar. Det senare blir det ju en hel del av nu i början av året. Med start nästa vecka då nyhetsspaningen börjar i London. Ett riktigt gott nytt år till dig!

]]>