Bästa tipset för att fixa kosten

Något som jag förändrat på min resa mot att skapa en stark och smärtfri kropp som ska hålla resten av livet är att förändra kosten. Du som läser bloggen och lyssnar på Trendpodden vet ju att jag jobbat hårt för att hitta en väg som passar min livsstil och min familjs… OCH det är många som kommenterar att jag förändrat min kropp. Med två döttrar är jag mycket mån om att säga till dem – Jag vill leva jättelänge med er i en kropp som är smärtfriare och som inte går sönder mera.

De vet hur ont jag haft. Men många vet inte att det sker efter en lång sjukdomsresa med operationer p g a artros, Frozen shoulder, sprickor i fot och axel mm. Så valet var lätt. Ändra kost och börja träna. Och det bästa tipset för att fixa kosten är – MELLANMÅL!

Mellan lunch och middag har jag alltid tidigare tagit en kaffe eller två och sedan varit vrålhungrig till middag. Nu kan jag äta en mindre lunch och 3 timmar senare äta mellanmål – precis som barnen. 🙂

Idag ser det ut så här. Egna jordgubbar från landet), turkisk yoghurt och idag lyxade jag till med en sked sylt. Det kan lika gärna vara en avokado med en Finn-crisp, en banan med lite yoghurt, två riskakor eller ett kokt ägg om jag är hemma. Plus vatten och kaffe.

Mellanmål. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Ett enkelt sätt som hjälpt mig mycket!