Besök hos danska Lucky Boy Sunday

Jag fortsätter att  leva livet på landet och en daglig aktivitet är att vi räknar djur vi ser. Vi har hittills kommit upp i en salig blandning av orm, tjädrar, harar och fåglar av olika slag.

Men jag varvar arbete och naturliv. Det är en av fördelarna med att driva eget. När jag besökte Köpenhamn för ett tag sedan träffade jag Camilla som är en av grundarna av Lucky Boy Sunday vars produkter i babyalpacka även säljs i Joels webbshop. Det kommer en utförligare intervju med Camilla lite senare och då även med flera bilder men den här moodboarden gillade jag förutom nyheterna som är på väg in.

Luckyboysunday tillverkar de mjukaste och coolaste produkterna i babyalpacka. Köp online hos www.joelhome.se

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Hoppas ni har en trevlig Valborg! 

]]>