Bråda tider i winter wonderland

Så var det äntligen dags. Att klä granen. Denna gång i oväntad storlek extra large. Barnen drog efter andan av lycka att få klä detta vidunder till gran. Sedan fortsatte julfrossan hela dagen i högt tempo.

Granen blir klädd i en blandning av hemmagjort, nytt, gammalt och ärvt.

Jag har några antika tomtar som får komma fram varje jul. Men viktigast av allt pynt är Lisa Larssons tomtebarn och luciatåg. De påminner om min barndom och är kära julklappar från farmor och mormor.

 Lisa Larssons tomtar för Rörstrand är mina favoriter varje jul.

För många är julen en stressig tid och inte alls särskilt lustfylld. Så även för mig som egenföretagare och småbarnsförälder under vissa perioder. Men skippa julklappsstressen i år och julhandla via nätet. De flesta andra webshopar erbjuder liksom Joel att du kan handla till och med den 19 december för leverans innan jul. (Returrätten fungerar också oftast bra om julklapparna inte passade). Och tänk på att efterfråga den service som Joel och många andra erbjuder så här sista veckan innan jul. Fråga om råd, be att få färdiginslagna paket och hör dig för hur fraktalternativen ser ut. Kanske kan man få det levererat till dörren utan större kostnad så att man till och med slipper köa för att hämta ut paketen?

Imorgon ger jag mina tips på de webshopar som jag handlar i den här julen. De står för service, kvalitet och pålitlighet. Och sedan erbjuder de det där lilla extra.

]]>