Bröllopsdag och födelsedag

 Idag firar jag och min man åttaårig bröllopsdag! För åtta år sedan vid den här tiden var det full fart på hotell Åkerblads i Tällberg där vi hade bröllopsfesten. Härliga minnen. Då som nu – lycklig att få dela livet med dig M…

Åttaårig bröllopsdag firas med middag. #joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home. 

I år firade vi med italiensk middag och jag hade dagen till ära på mig en mjuk favorit från danska Ganni i mjuk trikå (som inte sitter åt på obekväma ställen…). Ny parfym från Merci i samarbete med Annick Goutal som doftar ljuvligt och läppglans från Estelle & Thild i samarbete med Childhood vars arbete jag gärna stödjer. Och så mitt favoritarmband från Georg Jensen som är en kär present.

Bröllopsdagskit. #joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Idag skulle också min farfar Joel, vars person inspirerat mig till namnval av detta företag, fyllt 93 år. Han var född 1920 och hann uppleva mycket under sin livstid. Saker vi ofta pratade om. Vid hans grav ställde vi igår en stor bukett med borstnejlikor som han tyckte mycket om.

Borstnejlikor till farfar Joel på födelsedagen. #joelhome

Grattis farfar på födelsedagen!

]]>