Dagen i bilder

Tre bilder symboliserar min torsdag; Ordrar, anteckningar och våfflor.

 1. Packning av ordrar.

Att driva en webshop innebär att packning av ordrar är en viktig del i processen. Välgjort, snyggt och överraskande är de från www.joelhome,se

2. Anteckningar tog jag både vid möte med en kund som har lite tid, ointresse av inredning men förstår vikten av att även inredningen på kontoret speglar varumärket. Och anteckningar tog jag även när jag träffade kommunikations-experten Jacqueline Kothbauer som är den mest intressanta jag lyssnat på den här veckan. Wow, vad inspirerande! 

Snygga anteckningar gör jag i notes-bok från danska HAY.

3. Belgiska våfflor med hemlagad sylt avslutar dagen. (Det var gott, men once in a lifetime).

Hemlagade belgiska våfflor med hemlagad sylt var gott men once in a lifetime.

 

]]>