Det finns alltid något att fira

Och maj är verkligen firandets högtidsmånad. Dop, bröllop, långhelger, avslutningar och studentfiranden avlöser varandra. Och i slutet av månaden mors dag den 26:e. Men jag inkluderar alla far- och mormödrar också! Framförallt sedan jag träffat en liten flicka som ”har en mamma i himlen och en mormor på jorden”, som hon sade till mig.

 Jordgubbstårta med choklad passar även till mors dag. #joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Om du brukar ge bort en liten present på mors dag kan jag rekommendera Ortigias produkter från Sicilien som är härliga hud- och doftprodukter med essentiella oljor (från 129 kr). Ange ”morsdag” som rabattkod i varukorgen så får du 20% på alla produkterna till den 26 maj. För dig som bor i Stockholmsområdet kan du även hämta dina produkter på Joels lager i Frihamnen. Ange då alternativet “Annat fraktsätt, Joel kontaktar dig” så löser vi det smidigt.

Idag firade vi att en annan liten flicka lärt sig cykla på den stora cykeln. Hela vägen längs sjön vinglades det ända tills hon plötsligt utbrast ”jag kan cykla” och sedan gjorde det. Chokladtårta med jordgubbar och grädde var hennes önskan…

Maj är firandets månad med dop, bröllop, student och mors dag. #joelhome

Önskemålet blev uppfyllt. Stora koppar kaffe i engelska vintage tekoppar på antik bricka. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

]]>