En oväntad upptäckt och Sveriges bästa priser

Jag fotograferar numera nästan allting själv som rör Joel. Förutom bildserien och porträtt som den mycket duktiga fotografen Anna-Pernilla, www.annapernilla.com, tagit och Lucky Boy Sundays produktbilder. Jämfört med deras bilder blir mina bilder allt annat än perfekta och får vägas upp av andra faktorer. Personlighet är ett ledord för Joel och det blir till och med bilderna. Något som jag inte trodde skulle ske hände när jag köpte en ny Canon-kamera. Det blev avkopplande och roligt att fotografera. Jag varken hör eller ser annat än det som ska fotograferas. Det är en kreativ process och när den, enligt mig, bästa bilden är tagen eller när tiden runnit ut så är energin laddad.

Magkänslan visade sig vara rätt. Svenskt tenn och Joel.

Häromdagen besökte jag en av mina favoritbutiker i Stockholm, Svenskt tenn på Strandvägen, som sedan ombyggnationen är som ett vackert varuhus. Jag blev så glad att se att även de börjat sälja vissa av Lucky Boy Sundays mjuka och coola produkter. Det visade att jag hade rätt känsla när jag tog beslutet att börja sälja produkterna i höstas. Svenskt tenn erbjuder liksom Joel hög kvalitet på sitt sortiment.

Eftersom Joel driver en webbshop där allt kan skickas inom Sverige erbjuder vi därför Sveriges bästa priser på Lucky Boy Sundays produkter. Happy shopping!

]]>