Ett år med #Inredningspodden!

Kan inte riktigt förstå att det gått ett helt år sedan jag släppte första avsnittet av Inredningspodden med arkitekten och vännen – Martina Eriksson! Det har varit ett fantastiskt år men också i ärlighetens namn inte en enkel resa. Att driva en podd – på egen hand – som släpper nya avsnitt VARJE vecka kräver mycket arbete med allt från att skapa varumärket i början av juni 2018 till att få tag i ett sponsorer som passar podden och lyssnarna. Utan min ljudtekniker Jonas hade det inte gått eller utan stöttande man, föräldrar och vänner. Eller utan er som lyssnar och hör av er med hejarop och peppande kommentarer! Tusen tack till er alla!

Inspelningsplats för avsnittet med landskapsarkitekten och trädgårdsdesignern Ulf Nordfjell var här på Hotel Ett hem där han skapat trädgården.

Utgångspunkten har varit (och är) att skapa en Intervjupodd om skandinavisk inredning, design och arkitektur som sänder varje onsdag. Att få möta alla dessa intressanta gäster är så klart väldigt givande på alla sätt.

Nu har det blivit 54 avsnitt med en blandning av gäster som jag är väldigt glad över att ha fått samtala med. OCH varje vecka lyssnar mellan 15 000-20 000 personer på #Inredningspodden. Nu planerar jag för ett spännande podd-år 2020!

I det 54:e avsnittet har jag samlat de mest lyssnade avsnitten i ett ”Best of Inredningspodden”-avsnitt.

Här medverkar Nirvan Richter, grundare av Norrgavel och arkitekt, Frida Ramstedt som driver Nordens största inredningsblogg Trendenser.se, landskapsarkitekten och trädgårdsdesignern Ulf Nordfjell, antikexperten Pontus Silfverstolpe, konstexperten Claes Moser, inredaren och samlaren Marie Olsson Nylander, inredningsdesignern Louise Liljencrantz och Thommy Bindefeld, kreativ chef och marknadschef på Svenskt Tenn.

Lyssna HÄR eller på inredningspodden.com där du kan lyssna genom Spotify eller Acast.

Trevlig podd-fredag!

PS Alla avsnitt finns som vanligt på www.inredningspodden.com DS