Födelsedag på sommarstället

Det är min födelsedag idag den 19 maj. Jag har önskat mig sovmorgon, tårta och bad. I lugn och ro. Och allt det blev det. Faktiskt två bad!

Idag har jag varit så lycklig av att få vara med familjen här på sommarstället. Ja, lycklig. När känner du egentligen ren lycka när du tänker efter? För mig är det korta ögonblick som så lätt fladdrar förbi och passerar. Idag stannade jag upp i ögonblicken och lade dem i minnesbanken. Barnens arbete med tårtan som de skapade i hemlighet under stort hysch hysch… Omtanken med tre-rättersmiddagen som min man lagade. Teckningarna från barnen och presenterna. Jag har lagt dem på bästa plats i minnet.

Den finaste födelsedagstårtan jag fått! Bakad i hemlighet av Cecilia och Alice eftersom de vet att jag älskar chokladbollar… 

Tack för fina kommentarer i sociala medier! Gjorde mig så glad av att läsa. Somnar lycklig ikväll.