Fredagsblommor hela veckan

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Min hälsoresa med slutmål Vasaloppet fick sig en törn när min Frozen shoulder blev värre och jag i veckan fick höra att det är idiotiskt att åka 9 mil med den axeln. Bryt ihop och kom igen. Ja, så blev det i veckan. Jag har kämpat hårt för att genomföra loppet men resan har varit värd allt ändå. Jag är stark i övrigt, min artros i hela kroppen gör mindre ont och jag mår bra förutom – En axel som värker. Igen. Men så kom det ett blombud från min fantastiska vän Alexandra. Gjorde min vecka. Tusen tack!

Foto: Joel home.

Och tusen tack för allt pepp och uppmuntrande ord! Den här hälsoresan som jag och min poddkollega Johanna E i Trendpodden påbörjade har betytt otroligt mycket för oss och har förändrat min livsstil. Hoppas att du också kunnat känna att “kan du kan jag”… Trevlig helg!