Fredagsblommor i augusti!

Min favoritväxt, apelsinträdet, har uppskattat sommaren på balkongen och belönar (läs mig) med att tokblomma. När det blåser ute smyger sig doften in i sovrummet och jag njuter. Min man njuter inte lika fullt så det är en balansgång… Nu har jag hittat en doft som är nästan autentisk, Fleur d´oranger från Le Labo. Nästa resa ska jag slå till men nu väntar fredagsmys och ostbågar. Trevlig helg!

#fleurdoranger#orange#lemontree#balkong#balcony#inredningsblogg#joelhome

Balkongkärlek. Nästan alla växter har stormtrivts på balkongen i sommar. Gräver ner ett jutesnöre i krukorna kopplat till en stor vattenhink och då klarar sig faktiskt de flesta en vecka. Mest trivs fikonträden och apelsin- och citronträden. Och tomaterna. Perfekta balkongväxter. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

]]>