Fredagsblommor och renoveringskaos

Kan man köpa sig lycka? Ja, idag gjorde jag det. Unnade mig den här maffiga buketten med tistlar, eucalytus och spirea. Perfekt för den här vasen och en bukett som håller länge. Fingrade dock länge på persikokvistar och strösseltulpaner, ni vet sådana med fransiga kanter, som doftar… 

#dagg#svenskttenn#fredagsbuketten#inredningsblogg#joelhome

Fredagsbuketten. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Och det ser fint ut så här i mitt kontorsrum men bakom kulisserna så är det ett renoveringskaos med möbler och saker på alla möjliga och omöjliga ställen. Hantverkare? Inte så långt ögat når just nu. Jag har fått nog av dem privat efter ett litet projekt som resulterade i att marmorgolv fick brytas upp, väggar målades flammiga med olika kulörer, golv blev fuktskadade och fick slipas om i andra rum, väggar skadades och fick åtgärdas, saker lämnades oklara innan jul etc etc. De finns på min svarta lista. Numera rekommenderar jag inga hantverkare förutom två urduktiga finsnickare. 

#fredagsblommor#inredningsblogg#svenskttenn#joelhome

 #eucalyptus#fridayflowers#fredagsblommor#inredningsblogg#joelhome

Byggdamm, täckpapp, fredag, sportlovsstart och snuviga barn. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Trevlig helg och tack för att du läser! Jag är så glad för att ni är så många som hittar hit! (Snart är det äntligen dags för en mobilanpassad sajt så att det går att läsa smidigt från alla enheter. Min leverantör fick så många stora miljonkunder att min sajt hamnade långt bak, men i mars smäller det). 

]]>