Fredagsmys i november

Jag är mycket förtjust i choklad, bakverk, pressglas, ljusstakar och tidningsmagasin. Alla faktorer finns med i kvällens fredagsmys. Ejes choklad är verkligen mitt bästa tips för de liksom jag som älskar choklad. Men deras chokladverkstad kräver ett eget inlägg någon dag närmare jul… Bakverkens mästare är Valhallabageriet (som även har en nybliven juniormästare hos sig).

stora mängder pressglas

Och allt detta passar att serveras på min stora samling pressglas från förr i tiden. Mycket har gått i arv och en del har ropats in på bondauktioner i stora partier. 

fredagsmys i november

Under kvällens genomgång av nya magasin och tidningar hittar jag i danska Cover kids dockan Bon Bon från Lucky Boy Sunday som Joel är en av få att sälja i Sverige.

Bon Bon i media

Kul att media uppmärksammar detta utmärkta danska företag som skapades av Camilla & Camilla. De beskriver själva hur det kom sig att de startade ett företag ihop; 

“ We sat down on a bench by the lakes in Copenhagen, shacking each other hands promising to design the best brand we could think off ”.

Att de tillverkar alla sina produkter I så hög kvalitet (allting är handgjort av 100 % babyalpacka) och genom hantverkskollektiv I Bolivianska byar gör att det känns bra att köpa deras saker.

]]>