Fredagsmys

Att unna sig fredagsblommor är en lång tradition som jag haft ända sedan jag pluggade i Uppsala med skral studentkassa…Bäst har buketterna varit när jag bott utomlands under perioder där lördagsmarknader gett fantastiska buketter för nästan inga pengar alls. Men idag blev det sådana här (vad heter de nu?!) till mamman och på beställning två solrosor till barnen. 

Nu är det fredagsmys! 

Fredagsmys. Fredagsbuketten. #joelhome#inredning

Fredagsblommor till mamman och barnen. Men vinet, det är mitt! Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Men först vill jag hälsa välkommen till dig som är ny läsare! I bloggen skriver jag framförallt om inredning med en betoning på mixen av gammal och ny inredning. Jag brinner för vintagemöbler, antikviteter och allmoge men gillar att blanda in modern inredning och konst. Kvalitet och hantverk där saker håller länge gillar jag. Och jag vill helst veta varifrån sakerna kommer och deras historia.

Växter och blommor hittar ni också rikligt av i bloggen (jag tror det beror på min uppväxt på landet i Dalarna 🙂 I webbshoppen hittar ni en liten del av min inredning, en del renoverat av svenska tapetseramästare och sytt av svenska sömmerskor. Letar ni efter något speciellt så hjälper jag er gärna att hitta vad ni söker. Mitt kontaktnät är stort och vi är ett relativt stort antal företag som samarbetar med olika spetskompetens. Jag konsultar inom så varierande områden som inredning, e-handel och marknadskommunikation i och med mitt tidigare yrke som informationschef. Det var en kort beskrivning av bloggen och Joel home. Välkommen att hänga med och skriv gärna kommentarer. Det är ju så roligt att få veta vad ni läsare tycker och när ni delar med er!

Ha en skön kväll! 

]]>