Friday flowers – fredagsbuketten

Snart helg! Fredagsbuketten på plats. Denna gång valde jag mini-nypon, krysantemum, färgade eucalyptus och fyllde på med orangea liljor som fyller ut buketten. Ja, ni förstå ju vad jag är jobbig när jag handlar blommor till mig själv på torget. 

Hittade en ny fröställning som jag glömt namnet på. Vet någon av er vad den här heter? Passar perfekt till Halloween… 


Det är dyrt med snittblommor i Sverige. Den här buketten kostade 300 kronor. Därför väljer jag helst sådana blommor som håller ca 2 veckor. 

I veckans avsnitt av Trendpodden som du hittar här eller där poddar finns, blir det ett riktigt party-avsnitt som spårar ur när Calle Schulman ställer veckans lyssnarfråga…  Jag pratar om det som finns i butik just NU. Ja, ni får lyssna själva! 

Fredagsbuketten. Friday flowers… Halloween and fall style. Samtliga foton: Johanna Hulander, Joel home.

Trevlig fredag!