Fynd, sol och sockerfritt

Vaknade upp här idag. Och jo, om du kommer ihåg att vi tog in min imperial-säng för en tid sedan för barnen att sova i så stämmer det. Men nu har den fått flytta in i ett av gästrummen. Och två auktionsfyndade sängar står längs med väggen istället. Aldrig har barnen sovit så bra som i dessa två. (I samma rum som oss så klart!). 


Sedan frukost i strålande sol på sommarstället denna lördag. Det första jag gör när jag kommer hit är alltid att gå till landen. En snabb check… Plocka blommor till buketter. Eller snarare river av en hög blommor. Utan blommor känns huset tomt. (På vår och höst blir det kvistar och grenar). Tror ni min man uppskattar prioriteringen? Nej. 


Den här lilla vattkannan ovan, som är en miniatyr av den stora Ikea PS-kannan, kan köpas på Ikea-museet och visst är den söt fylld med brudslöja och luktärter? Ett annat fynd! Ångrar att jag inte köpte flera i “gå bort-presenter”. 


Mitt sista auktionsfynd är den här kudden på stolen. All denna tid som någon lagt ner på att brodera den… Och så kostar den nästan ingenting. Gör mig upprörd att kvinnors hantverk prissätts så lågt! 

I Trendpodden har vi börjat med “Veckans utmaning“. Denna vecka ska vi försöka leva nyttigare genom att äta sockerfritt! Ni vet ju att jag är en riktig sockergris så nu får jag kämpa rejält. Ersatte dock sockret med honung i rabarberpajen idag men den blev ingen höjdare…


Foto: Samtliga bilder Johanna Hulander, Joel home.

Tipsa mig och Johanna gärna! Och tagga “veckansutmaningtrendpodden” om du också vill anta utmaningen. Imorgon kan du läsa om alla Formex-nyheter som jag inte skrivit om hittills. Och skvaller om vilken kändis som startar inredningsbutik… 

Ha en skön lördagskväll!