Gå-bort presenternas tid är här

Den här helgen har många av er säkert njutit av glögg och godsaker. Så även jag. Och julänglarna som ni hittar under ”Details” har funnit en ny plats som perfekt gå bort-present à 95 kronor flygandes på en flaska vin eller glögg.

 Perfekta gå bort-presenter

Andra gå bort-presenter som är populära att köpa via joelhome.se är pumptvålar, doftpåsar och rumsspray från Ortigia. Flera kunder köper på sig ett eget lager så att de har till sig själva och till vad jag misstänker vara gå bort-presenter. Kanske för att vi håller ett bra pris på Ortigias produkter, kanske för att de är rädda att deras favoritdoft ska ta slut…

Pumptvål från Ortigia en populär present.

Nu inför jul så är ni mer än välkomna att höra av er om det är några önskemål om snabbleverans eller medföljande inslagspapper etc. När det gäller möbelleveranser så gäller samma sak där (även om det gäller inslagningspapper till soffor). Hör av er om ni undrar över fraktalternativ. Allt är möjligt och att ge er kunder bra service är en fröjd!

julstämningen har infunnit sig.

Fram ur lådorna den här helgen kom några gamla godingar och mina röda favoriter från Iittala. Den röda ljushållaren är en present från en vän och varje gång jag tänder ett ljus i den så tänker jag på henne. 

Och visst underlättar det att skapa julstämning när snön ligger vit på taken?

Snöhäng

 Ha en skön söndagskväll!

 

 

]]>