God julafton!

Snön lyser inte vit på taken men jag och tomten är vaken den här julaftonsnatten! Ett intensivt år går mot sitt slut och bloggen har fått stå tillbaka för att få till livspusslet när jag sicksackat mellan inredningsuppdrag och chefsjobb på ett fastighetsbolag två dagar i veckan. Mycket roligt som jag inte hunnit med att dela här på bloggen. Trots det har antalet besökare ökat markant och jag är otroligt glad för det! Tack för att du läser! Ett givet nyårslöfte alltså – flera blogginlägg. Och det kommer en ny mobilanpassad sajt jag lovar, men min leverantör prioriterar storkunder som Filippa K och Bauhaus. När den väl lanseras är den i vilket fall mobilanpassad och lite mera lättnavigerad. 

#jul2015#julklappar#rea#tips#inredningsblogg#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Glimrande guld till jul högst upp passar de flesta. De här ljusstakarna sprang jag på när jag besökte Posh Living. Likt Svenskt Tenns variant men med marmor i botten. Speglar är användbara för alla. De här modellerna också från Posh Living men designen känns ny och materialen roligare. Jonathan Adler är som ni vet en favorit hos mig sedan många år. Hans saker är både roliga och fina och passar mångas hem. Sofia Ehrengren heter designern till den kombinerade ljusstaken alt vasen i mitten. Superfin och kan användas året runt! Årets mest hajpade kruka Cloud designade Hanna Wessman för DBDK och de måste ha sålt som smör i solsken. Självklart har jag slagit in några av dem i paketen till nära och kära för den här krukan/vasen finns i många storlekar och flera färger till ett hyfsat pris jämfört med Tennets Hortuskruka.

Tidningsprenumerationer är väl alltid uppskattat? Jag har klickat hem SvD Junior till barnen och Kampratposten. Ett klick bort. Och det kräver inte en evig väntan på att få hem leksaker som i värsta fall inte hinner hem i tid (tyvärr Lekmer.se – det håller inte som ursäkt att vi har så mycket ordrar att vi inte hinner med) Något som också går att klicka hem under helgerna är inredning på nätet. Varför inte skriva ett kort och klippa in en bild på saken som snart kommer levererad hem? Fotokonst (här från Lumas) klickas också lätt hem. Mobilskal i äkta skinn från The Case Factory blir min julklapp till mig själv i år! Ha en riktigt skön julhelg! 

]]>