Grodan i salen

Att tillbringa mycket tid på sommarstället mitt i naturen gör att man får en nära kontakt med alla möjliga slags djur,oavsett man vill eller inte. Många historier har det blivit genom åren där vildsvin, ormar, fladdermöss, hästar, osv. varit inblandade… Numera kan även grodor läggas till. Häromdagen satte jag fötterna i ett par träskor som stått ute på verandan någon dag utan att användas. Det kändes lite konstigt, som om sulan åkt upp, så jag tog ur foten och hann inte tänka mera på det. Därefter hör jag ett vrål från ett av barnen som säger att en groda hoppat ur skon och in i hallen… Men det är ingen lättfångad groda utan den skuttar vidare in i salen och gömmer sig bakom sladdar och tavlor innan vi till sist lyckas fånga den i en hink.

Grodan som hoppade in i salen. #joelhome.se

Grodan pustar ut under ett side board i salen. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Grodan i sin naturliga miljö... #joelhome

Men allt fick ett lyckligt slut för grodan. Foto: Johanna Hulander, Joel home

Under tiden står min yngsta dotter trött och sur ute i trädgården och skriker “Jag hatar naturen“… Ha en bra dag!

 

]]>