Hej semester 2014!

Befinner mig i Helsingborg där jag precis frossar i turist-tips från bland annat en av de mest sympatiska människor som jag följer på instagram, Ullis som är chefredaktör för Femina. Tusen tack! Mitt i stan kan man njuta av havsbad bland vajande palmer och att plocka snäckor… Och där började min semester.

#helsingborg#palmstrand#havsbad#inredning#turisttips#joelhome

Plockar snäckor under vajande palmer. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Checkar in på gästvänligaste Elite Hotel Mollberg, ett gräddtårtsliknande hotell vid Stortorget. Nyrenoverade stora fräscha rum, tyvärr lite för hårt utan hänsyn till den fantastiska byggnaden, men badrummen blev en dröm i marmor. Och jag gillar de här runda draperihållarna. 

#elite#hotel#mollberg#helsingborg#turist#tips#joelhome#inredningsblogg#

Elite Hotel Mollberg i Helsingborg. Servicen, läget, fastigheten och snygga marmor-badrum. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

 

]]>