Helgen i bilder

En händelserik helg summeras i bilder. Nosh & Chow är en ny restaurang på Norrlandsgatan i Stockholm som fick ett besök i fredags och inredningen… Inredningen är något speciellt för oss som gillar blandningen av antikt, gammalt och nytt skapad av det spanska stjärnskottet Lazarò Rosa Violan. Tydligen reser han land och rike runt för att hitta alla sina gamla skatter som han sedan låter använda i sina inredningar.

Nosh&Chow är en restaurang inredd i vintage-stil av Lazaro Rosa Violan. Läs mer på www.joelhome.se

I det spektakulära badrummet består handfatet exempelvis av ett gammalt vattenkar avsett för djur ursprungligen.

Gammalt vattenkar blev handfat på Nosh&Chow i Stockholm. Läs mer på www.joelhome.se

Maten och servicen var också bra så den här restaurangen står högst på min favoritlista just nu. Under året bygger Berns (som äger restaurangen) vidare med hotellrum som blir mycket intressanta att se.

Nyheter har kommit in till Joel home. Keramikäggen skapade av Eva Paradis, som jag fann genom ett kundprojekt, är vackra att använda året runt… 

Påskägg eller vackra stilleben handgjorda av Eva Paradis på Öland.

I Magasin 6 i Frihamnen finns Joels möbellager och den här vyn mötte mig i lördags. En lördag i månaden kan du besöka lagret och se Joels möbler in real life. Vackert!

Vy från Magasin 6 i Frihamnen där Joels möbellager finns.

Telefonbänken kommer ut i webshopen imorgon och har fått ny klädsel i fina tyger. Från de bästa tygleverantörerna som vanligt. Passar perfekt i en hall.

Svensktillverkad telefonbänk från 50-talet omklädd i högkvalitativt tyg.

 Och en helg hemma innebär blommor! Cremefärgade rosor och påskliljor blev helgens val.

Cremefärgade rosor i vas från Pukeberg på bord från Svenskt tenn.

 

]]>