Homespa i snygg förpackning

Produkter för hemma-spa är oftast vackert utformade för att kunna stå framme och visas upp som inredningsdetaljer. Och snygga förpackningar är något som nya varumärket Monsun verkligen har.

De har samarbetat med designbyrån Dry Studios. En byrå som har ett av de finaste och personligaste kontoren i Stockholm. Danska Frama hyr dessutom ett av byråns kontorsrum.

Dry Studios nya samarbete med Frama är en skärbräda i ek med infälld metall. Inte i bild här men jag föredrog nog den här ovan med mässing…

När skönhetskedjan Kicks börjar investera i egna serier så gör de det väl genomtänkt. De är numera delägare i Monsun homespa som lanserades idag och börjar säljas på nätet och i butik under maj. Ett spa-koncept för hemmabruk som tillverkas i Sverige till ett pris som ska passa många.

Bäst i serien är det här doftkaret i trä designat av Dry Studios (se nedan). Häll i några droppar essensolja och njut. Blir det för mycket lägger man locket på.

Idag träffade jag dessutom den här inspirerande kocken och yogien Johanna Ljunggren som bjöd på en unik meny med bland annat de här blomsterkakorna gjorda av björksocker och mandelmjöl bland annat. Har ni sett något vackrare?

Vegansk och mycket vacker mat skapad av Johanna Ljunggren. Foton: Johanna Hulander, Joel home.