Höstmys utomhus

Höstmys eller höstdepp? Det är frågan vi ställer här idag. Och hur skapar man ett “höstmysigt” hem? Så här ser det ut på min balkong just nu. En ny utomhussoffa som kommer att få stå kvar på balkongen året runt, en tålig matta som fungerar utomhus större delen av året, en sammetskudde i senapsgul sammet och en pläd. Jo, och så ett litet bord att ställa kaffekoppen på. Fortfarande är växterna i fin form och tomatplantorna ger faktiskt en hel del tomater. Har vi tur kan vi njuta av frånvaron av frost en månad till på den inglasade balkongen.

Höstmys på balkongen.
Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Senapsgul sammetskudde från Ceannis, pläden är från Classic collection. Vintage krukor från Uppsala Ekeby, vintage rottingbord.

Jag har valt ut några favoritsaker som alla passar på en balkong (med tak!) eller på en uteplats här nedan. Plädar är den perfekta prylen att klicka hem just nu när det börjar bli kyligt ute. Därför har jag valt ut ett antal fina varianter som ni kan klicka runt bland. Nu ska jag klicka fram en bra film på Netflix och ta ett glas vin. Vardagslyx som vi pratar om i Trendpodden helt enkelt. Hur går det Johanna E?

En riktigt trevlig helg till er!