Höstinspiration

Hösten närmar sig och det här är min inspiration och mina favoriter inför den mörkare tid som nu kommer. Att mode och inredning går hand i hand har aldrig varit tydligare. Om två veckor är det dags för Formex och kanske tillkommer någon ny favorit efter det.

#höst#inspo#trender#fall#autumn#inspiration#velvet#winered

Från vänster högst upp: Vardagslyx och reafynd hemma hos mig. I mitten: Dimma och färgskifte i naturen. Th: Äntligen; Lisa Hillands gungstol i rotting finns nu hos IKEA. Marimekkos bilder för AW16 – så vackra! Nyanser av greige/grått håller i höst med. Nya bilder från Swoon stylade av Lotta Agaton känns rätt även i höst. Och rosa. Tillsammans med vinrött. De här blommorna från Mobackes handelsträdgård i Bollnäs. En oväntad pärla i Hälsingland. Längst ner: Danska RUM stylar höstens inredning och mode bäst genom den här bilden fotograferad av Brian Buchard i senaste numret. Svamp och bär. När Telia inte levererar någon täckning så man blir offline finns mer tid för annat. Tv: Och hösten personifierad – mormor. Hon fyller snart 87 år och njuter av livet. Att få bo i sitt hus i Dalarna, köra bil som hon älskar och ta varje dag som den kommer. Sann inspiration i hur man njuter av det man så lätt tar för givet…

Sammetsjackan i blekrosa från Tiger of Sweden såg jag i butik häromdagen och jag var bara tvungen att prova… Fantastiskt fin men ack så dyr. Längst ner till höger: Smultronpajen som fanns med på Instagram häromveckan blev så vacker mot det gamla bordet. Och just för att det aldrig varit tydligare att inredning hänger ihop med livsstil och mode så delar jag med mig av några fynd från mina resor som kommer förgylla en regnig och kylig höstdag.

#vardagslyx#avene#nailsinc#caudalie#ganni#september#fall#favorites

Från vänster högst upp: Vardagslyx i höst från Frankrike med kroppskräm av märket Avène som doftar helt ljuvligt. Och för oss som tycker det är bra när man kan göra flera saker samtidigt så är det perfekt att kunna sova samtidigt som man har en fuktmask i ansiktet. Den här från franska Caudalie. Nails Inc. är ett brittiskt märke som av någon konstig anledning inte säljs i Sverige. I London kombinerar de försäljning av sina lack med nagelmålning och ett glas bubbel. Att Victoria Beckham skapat några Special Editions gör ju inte saken sämre. Och på detta några av rea-fynden från Danmarks-resan. Danska Ganni har länge varit en favorit så en beige ullkavaj i herrmodell fick bli min och till det vinröda byxor. (Och nej, det här är inget sponsrat inlägg). Foto: Johanna Hulander, Joel home. 

 

 

 

 

 

 

]]>