Höstnyheter

Snart är det dags för Formex (nästa torsdag) och det är ett säkert tecken på att hösten är i antågan. Inredningsföretagen visar upp höst- och vinter-nyheter och besökarna får även chansen att lyssna på föredrag om kommande trender och se inspirerande trendutställningar. Jag kommer att vara på plats för att rapportera direkt till er och även göra ett och annat mindre inköp. 

Några spännande nyheter håller jag för mig själv ännu, men några spännande montrar har jag planerat att besöka och en av dem rekommenderade Frida som driver bloggen Trendenser. Spana själva in det här företaget Rifle Paper Co som kommer att börja säljas i Sverige. Visst är det vackra papperstryck i retrostil? Tack för tipset Frida!

Ett företag som presenterade sin nya kollektion nyligen är Lucky Boy Sunday som tillverkar de mest ljuvliga stickade leksaker, kuddar och filtar i babyalpacka. Du kan i vanliga fall köpa en del av dem i Joel homes webshop men just nu är de nästan slutsålda… Till hösten lanserar de danska tjejerna ett antal fina nya produkter bland annat en handtuftad matta i form av ett ansikte, nya leksaker och lite annat smått och gott. (Alla leverantörer noggrant utvalda av tjejerna själva för att det ska vara bra arbetsvillkor vilket är en anledning till att jag säljer deras produkter).

Nyheter från Lucky Boy Sunday hos Joel home. #joelhome

Foto: Lucky Boy Sunday. Kollagemontering Joel home.

Och nästa vecka läggs det ut nya gamla och antika produkter i webshopen. Hoppas att du kommer att hitta något som passar dig då! Bor du i Stockholm så vet du att du alltid kan fylla i “Annat önskemål om frakt” i webshopen så hittar vi tillsammans det bästa sättet att lösa frakten på. 

]]>