Inredning och modeveckan i Paris

Jag lämnar Paris med mängder av intryck och inspiration i bagaget. Och med en inblick i modevärlden som jag inte haft tidigare tack vare min vän. Mode och inredning går ju verkligen hand i hand och det framträder tydligt i de livsstilskoncept som skapas i allt större omfattning exempelvis genom Zara home som etablerar sig i Sverige i höst. Deras vassaste avdelning enligt mig är barnavdelningen som säljer allt från spjälsängar till tavelramar i en klassisk internationell stil.

Zara Home öppnar i höst i Stockholm. #joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Ralph Lauren, som jag nämnt tidigare, är mästaren i att skapa livsstilskoncept som ger habegär hos kunder över hela världen.

Ralph Lauren lifestyle concept in Paris. #joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Merci i Paris blandar friskt mellan restaurang, bar, mode- kök-bad-vintage-avdelningar i flera våningar. Och det verkar vara en lönsam satsning. Vi är allt fler som gillar bekväma lösningar där proffsen valt ut en linje som passar för  en viss stil.

Merci i Paris. #joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Och sist i bildparaden kommer den sista dagens outfit… Som utlovats enbart under modeveckan. Min absolut mest använda klänning. 

Prickig Ganni klänning favorit. #joelhome

Min favoritklänning i alla kategorier. Foto: Johanna Engberg.

]]>