Inredningsnyheter från veckan som gått

Dett är sommarvarmt ute… Hoppas ni också kunnat njuta av en skön helg!


Eldrött vildvin. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Det här är veckan då alla stora inredningskedjor presenterat sina julbilder. Mitt bidrag ser ni här nedan. Jag älskar ju amaryllis så är det en sak som alltid ska finnas till jul (trots att det är en vårlök) så är det denna blomma. Punkt. 


Och då uppstår frågan – vill ni se julbilder redan nu? Nja, jag bjuder på en sneak peak av det som jag faktiskt sett i verkligheten. Ellos bjöd in till pressfrukost i veckan och så här såg det ut då. 


 En nordisk stil med fårskinn, lantligt porslin, ljusstakar i massor och fina DIY-saker inför julen. Här skapade jag, Helena (nedan på bild) och Annette härligt stark glögg med kryddor och sprit…  Ellos med sina 56 000 (!) varor i sitt webb-sortiment går som tåget och säljer nu även stoppmöbler från Furninova som jag skrev om tidigare.

Från Ellos julpresentation. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Granit går också från klarhet till klarhet och lanserar en hel del produkter i linne. Bland annat de här lite större kuddarna, den våfflade pläden och den här snygga kontorsförvaringen som finns i butik nu. Jag tog korten så jag har klämt och känt på just dessa och vet att de här är fina nyheter. Annars är det generellt ett problem när man inte sett produkterna i verkligheten och sedan skriver om dem som fina nyheter… 


Nyheter från Granit. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Northern Lighting presenterade i veckan sin nyhet Birdie. En klassisk golvlampa som passar in i många miljöer.


Foto: Northern Lighting.

Idag köpte jag också en nyhet som släpptes i veckan. Jag och Alice cyklade ut till Waldemarsudde. Passade på att gå in och njuta en timme inne på museet och fann den här lilla nyheten. En miniatyrkruka 7,5 cm hög för 265 kronor. Perfekt för den lilla buketten! Så det blev min present till mig själv. 


Grattis till mig själv… 😉 Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Apropå att unna sig så köpte min syster helgens supertårta speciellt framtagen för hösten. Mandel, äpple, vaniljmousse och kolaöverdrag för att tidigt fira vår äldsta dotter. En riktig lyxtårta som nu är på min 10 i topplista. Mums och god natt! 

PS Har ni inte lyssnat på Trendpoddens 34:e avsnitt så hittar ni det här. DS


Foto: Johanna Hulander, Joel home.