Inredningsnyheter från veckan som gått

Glad andra advent! Nobelfesten går av stapeln idag och jag njuter av den magiska dukningen under banketten från TV-skärmen i sängen… Nobel-servisen är verkligen en vacker klassiker. Apropå klassiker kommer de säkert att komma från det nya samarbete som Kasthall startar med min favoritdesigner brittiska Ilse Crawford. Spännande att se!

Foto: Kasthall.

Många av oss, inklusive mig själv…, packar direkt ner julsakerna när helgen är över. In med ljus och vår efter en mörk tid. Och vi som jobbar med inredning har länge fått se vad som stundar på andra sidan året. En sneak peak kommer här; Granit lyckas förnya sig med smarta vardagssaker. Som de här vårnyheterna.

Foto: Granit.

H&M home ljusar upp sin inredning ordentligt jämfört mot höstens.

Foto: H&M home.

I veckan har jag arbetat och även pratat i Trendpodden om hur man kan skapa en Quick fix hemma med enkla medel. Bland annat genom Bemz, som skapar överdrag till alla Ikeas stoppmöbler. Nu kommer även Ikeahack-företaget Prettypegs med vårnyheter.

Foto: Prettypegs.

Veckans mest omtalade hem? Ja det måste vara Måns Zelmerlövs som inredaren Hanna Wessman skapat. Kan ses i sin helhet i månadsmagasinet Residence.

Foto: Residence.

God natt och nu kör vi en luciavecka som jag aldrig skådat! Häng med på Instagram!