Inredningsnyheter jag gillar

Det är Allahelgonaafton och jag hoppas du får en fin helg!

Allhelgonahelgen med tända ljus i Åre kyrka. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Det är också höstlov i stor del av landet och jag är i Åre för att premiäråka mina skidor på snö… Jag har haft tid att läsa och titta på inredningsnyheter som jag kanske inte annars läser. Som t ex att titta på Hemnet-hem…

Har ni t ex sett att Oscar Engelberts New York-våning nu är till salu via Eklund New York? För drygt 82 miljoner kan den bli din.

Och den stiligaste och trendigaste stylingen står Perspective Studios för som gjort i ordning den här lyxiga våningen för 18 miljoner. Ni ser mera här.

Foto: ESNY. Inredningsfotografen.

Kökstillverkaren Ballingslöv går i Ikeas fotspår och öppnar en pop up-affär på Regeringsgatan 61. Där ska de också sälja skånska inredningsprylar…

Butiksdöden brer ut sig och Amazons ankomst skrämmer slag på många svenska aktörer. Den danska inredningskedjan Søstrene Grene, som håller sig i den lägre prisklassen, går mot strömmen och etablerar sig nu i dagarna också i Stockholm. Har ett stort sortiment för barnfamiljer och mycket säsongsanpassade. Titta på deras julsortiment…

Foto: Søstrene Grene.

HAY samarbetar med Sonos och skapar sådana här färgkarameller till högtalare. Fina eller hur?

Foto: HAY.

Har du inte lyssnat på mitt första avsnitt av min nya podcast Inredningspodden med Johanna Hulander så kan du göra det här.

Gillar du så dela! Gillar du inte så skicka feedback till mig!

Önskar dig en riktigt skön helg!