Inredningspodden & Ida Hansson @nordicremake

Veckans gäst i Inredningspodden, Ida Hansson, Nordic Remake, är nog den gäst som har den mest spännande yrkeskombination som jag mött hittills för hon arbetade som polis i Umeå under 11 år innan hon bytte riktning och startade sitt eget designföretag Nordic remake.

Ida Hansson till höger och jag till vänster.

Hon har en speciell känsla för att återbruka inredning och hon både snickrar, syr och målar för att skapa sin egen stil.
Många känner säkert igen henne som inredare på TV-programmet ”Go kväll” där hon haft en mini-serie det senaste året som blivit mycket uppskattad. I det här avsnittet samtalar vi så klart om allt detta. Lyssna HÄR.
_____________________________________________

Som vanligt är det jätteroligt när du hör av dig med synpunkter, önskemål om gäster eller om ditt företag är intresserade av att vara sponsor till Inredningspodden. Du når mig på info@joelhome.se eller via DM.
Du hittar podden på Instagram under @inrednings_podden och på alla kanaler när du söker på ”Inredningspodden och Johanna Hulander”.


Nu i dagarna har Inredningspodden faktiskt firat 2 år som podcast. (Arbetet med podden började långt tidigare med varumärkesskydd mm). När jag startade den här podden så var syftet att möta intressanta personer som alla arbetar med skandinavisk inredning, design eller arkitektur på olika sätt. Och jag är både stolt och glad över att det nu finns mer än ett 80-tal samtal i arkivet på inredningspodden.com eller där poddar finns! Jag vill rikta ett stort varmt tack till dig som lyssnat, till alla gäster hittills och hälsa dig som ny lyssnare välkommen hit!