Inredningsprojekt på gång

Det är mycket nu. Flera stora projekt på gång som kan bli något riktigt spännande. Tills jag kan avslöja mera så får ni se några bilder från vad som hänt i veckan för min del. Under de inredningsprojekt jag gör letar jag nästan alltid efter begagnade möbler. Det blir en annan personlighet i inredningen om det är en blandning. Och återbruksaspekten behöver jag ju inte ens nämna. En helt ny inredning skaver lite i ögat på mig så att säga. Men det kräver sitt sakletande och det tar tid.

#auktionsverket#inredningsblogg#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Mood boarden där de här stolarna övervägdes? Den här som är till ett kontor.

#moodboard#inredningsblogg#inredning#inredare#frilans#joelhome

#fabrics#textilier#inredningsblogg#joelhome#inredare#stylist

#inredning#office#kontor#inredningsblogg#konsultation#inredare#joelhome

Mood board, armatur- och textil-letande bl a. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Ett annat roligt projekt är ByEngbergs nya butik som går i fransk känsla med mässing, rokoko och sammet. Utan att avslöja för mycket har det mera sett ut så här (se nedan) när vi letar saker som funkar i en butiksmiljö. Och tempot är högt. Trots att Johanna Engberg som driver företaget är ensamstående med två barn, säljer Sveriges finaste barnkläder och dessutom bloggar och driver en webshop. Samtidigt som hon expanderar sin verksamhet. En häftig färgstark kvinnlig företagare helt enkelt. 

#inredningsblogg#inredning#antikt#antiques#joelhome

#inredning#byengberg#johannahulander#johannaengberg#inredare#butiksmiljö#inredning

Veckans bästa sällskap? Självklart den här gobiten som fått en inblick i en ny värld.

#baby#antikviteter#vintage#inredning#inredare#joelhome#johannahulander#byengberg

Selfie med lilla A. Foto: Johanna Engberg.

Min egen nioåring tog jag med på en restaurang som jag passerat massor av gånger utan att ha besökt, Halv grek plus turk. Och det var alla tummar upp både för sällskapet och maten! 

#halvgrekturk#mat#food#restaurant#inredningsblogg#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Ni som följt min blogg vet ju att mitt intresse för naturen, växter och odling är stort. Så när det börjar dyka upp lökar och snödroppar överallt blir jag lycklig. Trevlig helg!

#snödroppar#snowdrops#spring#vår#inredningsblogg#joelhome

Äntligen. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

]]>