Press, inredningsnyheter, skönhet och poddinspelningar

Landar denna fredag med en VABB-dag vilket gör att tempot automatiskt måste saktas ner. Har redan hunnit lyssna på vårt nya avsnitt 39 av Trendpodden direkt när det laddades upp. Check. Den här gången pratar vi badrumslyx. Hur skapar man ett varmt och trivsamt badrum inför vintern? Vilka produkter är våra måsten? Fullt av matnyttiga tips ger vi denna gång. Ni hör hela avsnittet här.

Så här såg min inspelningsstudio ut… Fredagsbuketten som hållt i tre veckor! Jag testar hur länge en bukett kan hålla för de som säger att det blir så dyrt med snittblommor. 

Nya hörlurar från Urbanista som laddas i sitt lilla etui. Perfekt för poddare. En hög med böcker innebär Trendpoddens bokklubb. 

Och så pratade vi ju lyxiga badrumsprodukter. Det här var en del av bordet igår där jag plockat ut vissa favoriter. Sedan fanns en inredningsrelaterad del – så klart. Lyssna på avsnittet för att höra vilka de är. 


Min morgonrutin efter mycket testande; Rengöring från Glamglow, färgad hudkräm från Bare Minerals, kroppsskrubb när jag duschar från Moroccan Oil, nagellack från Sally Hansen (jag penslar på i bilen t om 🙂 och concealer från By Terry. På kvällen tänder jag doftljus från Idyllien just nu. Men det finns flera favoriter. Testandet pågår konstant…

Trendpodden. Tv Johanna Engberg och th jag.

Förra veckan kom min kära poddkollega Johanna E äntligen upp till Stockholm för att vi skulle ha möten och gå på pressdagarna. Jag blev bjuden på en långfrukost på Hotel Diplomat. Bland det bästa jag vet! Vi planerade Trendpoddens agenda för 2018. Två föredrag är redan inbokade som vi kommer att berätta mera om längre fram.  Det känns som nästa år kommer att bli enormt händelserikt och roligt år på många plan. Så här såg det ut under en dag; Hälsolunch med Maria Ahlgrens bok ”Beautifood”. 

Snygga lack fanns det gott om. Det här vann mitt pris för snyggast förpackning.

Snyggaste kavajen fanns hos Hope. Vill ha-känsla! 
Och så träffade vi ju Tomas Sekelius, YouTube-stjärnan som fick oss att se ut som bleka violer. Trevlig, snäll och smart! Vi hoppas på ett kommande samarbete…

I veckan hittade ni mig här för att få  se Alcros nya kulörer inför våren. Nu har jag sett Farrow & Ball och Alcro. Jag börjar se en trend. Mer om den på söndag! 


Läser en del intressanta inredningsnyheter. Bland annat det här;

– Ikea och Amazon inleder samarbete.

– Har du en sådan här Wenger-fåtölj Flag Halyard? Håll hårt i den! På Bukowskis såldes ett exemplar i veckan för hissnande 208 000 kronor!


Foto: Bukowskis. Wegnes snørestol. 

– Gubi firar 50 år som företag med en specialtillverkad svart mässingslampa. 


Foto: Gubi.

Och avkoppling emellanåt – extremt viktigt. Nej, jag har inte börjat sticka. Det är min äldsta dotter som gjort det. Men så här soft vid soffbordet ska jag ha ikväll. Trevlig fredag! 

Foton: Joel home.