Joel homes inredning på TV4

Såg ni  på TV4 imorse? Det gjorde inte jag men min vän A-L såg och berättade att hon sett Joel homes möbler visas upp i nyhetsmorgon.

Perspektiv. #janrundgren#antikmässan#karmstol#nymo#tv4#joelhome#antikinredning#vintageinredning

Från utställningen “Perspektiv, skapad av skickliga Jan Rundgren som skapat den bästa utställningen hittills. Foto: Johanna Hulander, Joel home.

#perspektiv#janrundgren#tv4#nymo#joelhome#karmstol#lampa#orange#antikinredning#vintageinredning

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Det är inte lätt att få mig att passa in i ett visst fack. Som en journalist sade till mig. “Vad gör du egentligen? Man ser dig lite varstans just nu“. Och då ler jag. För det är precis som jag vill ha det. Jag vill dela min tid mellan att konsulta i det jag kan med en bakgrund som bl a informationschef och besatt av gamla saker.

Det rör alltifrån att inreda ett barnrum enligt årets trender, hjälpa ett företag att förstå hur inredning speglar deras varumärke (inte alltid självklart) eller upphandla en e-handelslösning. Till att skriva och driva en inredningsblogg med inriktning mot mix av gammalt och nytt. Och sist men inte minst driva en mindre webshop där jag säljer det jag tycker om med fokus på hantverk, kvalitet och personlighet. Lite gammalt, antikt och så nytillverkade saker. Och det var några av dessa saker som TV4 nyhetsmorgon visade upp imorse när de diskuterade vad som är trendigt inom antikvärlden.

http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/b%C3%A4sta-fynden-p%C3%A5-antikm%C3%A4ssan-2551319

Jag redigerar bilder för fullt för att kunna visa er mina favoriter från Antikmässan och imorgon ser ni dem här på bloggen. Nu laddar vi för “Mello-middag” eller hur?

]]>