Jul 2020 på Svenskt Tenn

Nästan som ett barn på julafton kände jag mig idag när jag fick en förhandsvisning av julen på Svenskt Tenn! Som du vet har jag spelat in ett poddavsnitt med Thommy Bindefeld, marknadschef på Svenskt Tenn, om firman och framförallt Estrid Ericson. Lyssna här så får du reda på massor av fakta om denna kulturinstitution på Strandvägen i Stockholm.

Thommy Bindefeld, marknadschef på Svenskt Tenn hör du i ett helt avsnitt om Svenskt Tenn av Inredningspodden.

Men idag var det julen som enbart hägrade! Och titta här nedan i bildkavalkaden vad som väntar för dig som vill ha färg, mässing och silver i jul! En del nyheter från Sam Wilde, Maja Sten och finaste pappersblommorna från Sofia-Mokkasin. Men tyget Mirakel i en ny bakgrundsfärg; en ljus korallaktig färg, är nästan oemotståndligt fin…

Mirakel i korall.
Vackraste pappersblommorna från Sofia-Mokkasin.
Amaryllis och brudslöja! En ny favoritkombo bland alla nya julkulor.
Helena Lyth håller i sin favorit – julstjärnan.

Inspirationen passade mig utmärkt. Carl Larssons julkök med massor av färg och hantverk – T o m virkade korvar och julskinka (!) av Vicky Nordh.

Jul hos Larssons och Ericson. Ser du den virkade julskinkan?
Torkade bär i ljuskronor. Alltid rätt!
Dukning med nya färgställningen Korall på tyget Mirakel.
Mönstermix de luxe.
Mässing som glimmar!
Elin Lervik på Svenskt Tenn visar upp en av sina favoriter.

Jag unnade mig att köpa klassiker som går att använda alla årstider. Som den här mobilen. Och nyheten i servettväg.

Packar upp mina inköp.