Julen 2018 – Juljäveln eller julparadiset?

I dagens avsnitt av Trendpodden pratar vi om just julen.

Ingen högtid skapar så många känslor. För mig handlar julen om kärlek – att få vara tillsammans med det viktigaste jag har. Min man och barnen.

Julklappar? Nej, faktiskt köper vi INGA till varandra i år när vi istället är tillsammans på ett varmt ställe som kostar en del.

Kanske en present till mig själv som den här finska boken…

Till skillnad mot min man älskar jag däremot att skapa en varm känsla hemma under hela december med mängder av julsaker som återkommer år efter år. Hur jag gör?

Julstjärnor, adventsljusstakar i rätt storlek, små granar från egna skogen i glasburkar med en liten batteridriven ljusslinga i, girlanger, barnens egenhändigt gjorda saker och Lisa Larsons keramik. Alltid! Den enda jag saknar är tomtefar… Hur ska jag hitta honom? Tipsa gärna!

Ha en riktigt skön fredag!