Julhelg med familjen

Avslutar en hektisk vecka med ett nytt avsnitt från Trendpodden.Denna vecka om allt från mens till att undra om inredare är drömjobbet? En salig blandning med Johanna och mig med andra ord. Men ALLTID med både inredning och mode.

Somnade sent igår. Fixade ordning julbord för släkten som anlänt idag.

Skapade adventskalendern klar till barnen. Jamen, varför gick jag med på att göra en egen undrade jag i mitt stilla sinne igår… Hos oss faller den lotten alltid på mig. Och ja, jag gillar det mycket mera än min man. Så det är ok. Han monterar istället upp adventsstjärnor. Och så delar vi på matlagningen.

Dukade med gammalt och nytt som vanligt. Stack in en kvist av mistel till varje gäst. Och så vita hyacinter med röd eucalyptus och mistel i vasen också. Kvällens hit – saffrans levain som jag köpte varmt med en ljuvlig doft… Trevlig kväll!

Samtliga foton: Johanna Hulander, Joel home.