Julen är här

Nja, ändå inte riktigt ännu även om Svenskt Tenn öppnat upp julshoppen. NK julskyltar på söndag. Ikea började redan för en månad sedan. Debatten om att vi börjar med juldekorationer och julförsäljning tidigare och tidigare är som vanligt i gång. Läser en brittisk undersökning från Unilad där de kommer fram till att de som julpyntar tidigt hemma är mycket gladare än de som gör det sent eller låter bli… Det ska bero på att vi associerar mycket till de positiva barndomsminnen som de flesta av oss ändå har. Kanske var det därför det var fullpackat på Svenskt Tenn igår!


Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Jag spenderar åter julen borta i år. Hur gör man då? Går all in redan nu? Låter bli. Otänkbart för en julentusiast som jag. Så förbered er på en lång tid med jul här på bloggen blandat med allt annat som händer i inredningsvärlden!

Kan inte låta bli att visa Artilleriets vackra julbilder avslutningsvis. Så här skulle det se ut i vår bergsmansgård om julen… Kanske nästa år.

Foto: Artilleriet.

English summary:

Christmas inspiration tonight at Svenskt Tenn when they opened up their Christmas shop. Stylish, classy and red, green and white.