Konstnären Cilla Ramnek i #Inredningspodden

Cilla Ramnek är konstnären som arbetar med en mängd olika material och tekniker och jag är en stor beundrare av hennes konst. När hon gästar veckans avsnitt av Inredningspodden, så frågar jag vad hon arbetar med. Och det blir det ett långt svar; Konst, hantverk, design, styling, böcker, kurerande och utbildning.


Jag kom i kontakt med henne första gången 2013 då jag helt förundrad besökte den magiska utställningen ”Home sweet home” på Liljevalchs som hon kurerade tillsammans med Karin Södergren. Jag skrev ett långt blogginlägg här om det men tyvärr hänger inte bilderna med 7 år tillbaka.

Foto: Cilla Ramnek.

I det här avsnittet pratar hon för första gången om just den utställningen och sitt konstnärskap. Vi spelar in på en knastrig telefonlinje i Corona-karantänens tid men vi lovar varandra att fortsätta vårt samtal i juni då vi ska spela in del två om Hemmet och ses IRL… Lyssna här på hela samtalet.