Lite annorlunda drag på Hem & Villa 2014

Hem & Villa-mässan inleddes idag och guldkornen bland utställarna var få men desto mer intressanta. Behållningen på denna konsumentmässa är annars bredden på publikfriande föredrag av olika tv-personligheter.

Men jag ser glädjande ett nytt tag där trendexperten Stefan Nilsson (se snygg-bild nedan) tolkar trenderna till ett material. I det här fallet kakel och klinker. Jättebra inspiration och urfint annorlunda urval för alla konsumenter som ska bygga!

#stefannilsson#trendstefan#hemochvilla2014#inredningsblogg#joelhome

#kakel#hemochvilla2014#inredningsblogg#joelhome

#hemochvilla#inredningsblogg#joelhome

#trendstefan#hemochvilla#inredningsblogg#joelhome

#trendstefan#kakel#hemochvilla#inredningsblogg#joelhome

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Men jag ville se större utställningsytor! Här samlas mängder av aktörer som arbetar med kök och badrum, så varför inte bygga upp stora ytor (i genomskärning) för att ge tips på hur man löser de vanligaste utmaningarna man har, istället för stora loungemöbler från ett känt möbelföretag? 

Ett företag hade tagit fasta på detta och byggt upp ett helt “Attefallshus” (25 kvm) som de låtit Paula Malm inreda. Företaget Sommarnöjen tillverkar Friggebodar och Attefalls-stugor på löpande band och levererar cirka ett “A-hus” om dagen just nu. Men smakar det så kostar det. Från 400 000 kronor för den enklaste lösningen.

#attefall#stuga#hemochvilla#trend2014#inredningsblogg#joelhome

#attefall#hus#inredningsblogg#joelhome

#sommarnöje#hemochvilla#inredningsblogg#joelhome

#hemochvilla#2014#inredningsblogg#joelhome#attefallshus

#toalett#sommarnöje#inredningsblogg#joelhome#hemochvilla2014

Ett minihus på 25 kvm. Kul att se! Foto: Johanna Hulander, Joel home.

 Och givetvis hade de massor av besökare. Till sist skulle jag vilja se mera återbruk och remake på mässan även när det gäller byggnadsmaterial som gamla tegelpannor etc.

Det sista guldkornet från dagen kommer det mera text om senare! 

]]>