Lyssnarrekord på Inredningspodden och viloläge

Den här veckan sände jag TVÅ avsnitt av Inredningspodden med veckans gäst Frida Ramstedt, Trendenser. Du har väl inte missat det kortare bonusavsnittet som kom ut i fredags? Lyssna här annars.

Annars hittar du båda avsnitten här. Och podden har ett nytt lyssnarrekord som gör den till Sveriges största inredningspodd om inredning, design och arkitektur! Hurra!

Att driva en podcast på egen hand

Det är hårt arbete att driva en podcast på egen hand utan något stort produktionsbolag som sköter det praktiska bakom det du gör. Utan en säljavdelning som sköter all införsäljning till tänkbara sponsorer, marknadsföring osv. Allt är beroende på dig.

Men jag har Jonas. Fantastiska Jonas Hörnblad som klipper avsnitten och är en av de bästa personer jag arbetat med. Tack!

Och jag har fantastiska sponsorer som trott på mig från början speciellt Hotel At Six, Adea (och Mobile Box) och Pholc – Ni trodde på Inredningspodden direkt! Det kommer jag aldrig att glömma.

Sist men inte minst mina första gäster – Martina Eriksson, arkitekt på Gotland och Kai Piippo, en av världens bästa ljusdesigners…

Tack!

Men nu blir det viloläge.

Trevlig kväll!