Mad about pink…

Plötsligt exploderar mode- och inredningsvärlden i rosa och röda nyanser samtidigt. Och jag älskar det! Halva min garderob är ju faktiskt svart och grå men nu är det dags för förändring. Utmanar mig själv att våga en dag i veckan med bara andra färger än svart. Letar nu efter festkläder med färg som jag ska inviga redan imorgon… Tack och lov för min vän Johanna E som har stenkoll på vad som finns ute i butikerna och vad jag passar i!

Just rosa vägrade jag under en lång tid. När första dottern kom bar hon blått och rött. “Vad heter han”, frågade alla och jag svarade som vanligt “Han heter Cecilia” :). Sedan kom andra barnet och jag började indoktrineras i den rosa flickvärlden. Och idag är det hela regnbågen som gäller. Mera färg in i våra liv tror jag påverkar oss positivt under de mörka perioderna! 

Rosa och rött.
ELLEs senaste omslag i rosa och röda toner Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Och inredningsvärlden ser fram emot Stockholm Furniture Fair som öppnar 7 februari där Note Design Studio skapar en trendutställning i år med tonerna – rosa och röd…

Note Design Studio gör Trendutställningen på möbelmässan.
Note Design Studio.

Foto: Note Design Studio överst, nederst Stockholm Furniture Fair. 

Så här startade vi helgen. Med de godaste bakelserna i Stockholm från Daniel Roos och fredagsbuketten köpte jag i form av blommande kvistar. Det var vi värda efter en slitig vecka med sjukdom och trötta barn.


Fredagsmys med bakverk från Daniel Roos, bästa semlorna i stan! Foto: Johanna Hulander, Joel home.

Ha en riktigt skön helg!