Måndag

Måndagstrött. Tiden räcker inte riktigt till att göra allt jag vill – och det familjen vill. Nästa långhelg tar vi nya tag. Veckans vitaminpiller var det här. En hel matta av vårblommor när jag och M gick en PW runt Djurgården igår! Lycka för mig.

Foto: Johanna Hulander, Joel home.

I fredags kväll dukade vi upp till italiensk buffé hemma. Enkelt, gott och alla plockar det de vill. Tips till er som bor i Stockholm att åka (eller cykla som jag och A gjorde) till Stockholm ost & chark på Birger Jarlsgatan. De har ett enormt utbud av allt jag älskar till hyfsade priser…

Och lång helgfrukost med tidning är lyx. Efter det här drog jag till gymmet. Ni som följer min resa mot Vasaloppet vet att det varit kämpiga dagar. Men jag tänkte att “nu när solen skiner är ingen annan här och jag får testa nya maskiner i fred – utan att någon tittar”. Och så blev det. Dock var platschefen på gymmet där och lärde mig hur min min nya “bästis” staknings-maskinen fungerar… Jag var helt slut när jag gick därifrån. Mer om det på trendpodd.se i veckan när vi uppdaterar om Hälsoresan.

Den här veckan väntar roliga jobb. Joelhome.se håller på att göras om. Jag samlar ihop de åsikter och önskemål jag fått in från er läsare via Instagram. Tack snälla för att ni tyckt till! Som ni märker har jag återgått till svenska eftersom det var ett önskemål från er merparten svenska läsare. Nya samarbeten är på gång med Trendpodden och jag ska samla ihop en rapport om möbelmässan som gått av stapeln i Milano för alla oss som inte hann dit. Ha en bra start på veckan!