Mina bästa tips för balkongen hos TT

För någon vecka sedan var journalisten och bloggaren Maria Soxbo hemma hos mig för att skriva ett reportage för TT om balkongtrender och hur man ska tänka kring inredning av balkong och uteplats. (Läs för övrigt hennes inredningsblogg Husligheter som är en av de bästa i Sverige kring hållbarhet och sunt förnuft kring inredning).

Nu idag går den att köpa för redaktioner i hela Norden. Och hur ser det ut på min egen balkong egentligen? Nja, det varierar faktiskt en hel del. Jag tycker att det ska vara flexibelt att ändra om efter tillfälle. Och jag har tre saker som jag inte tummar på; Det ska gå att odla, vila och njuta på familjens balkong.

Ungarna ska kunna ligga och läsa, jag ska kunna odla mina kryddväxter och blommor.

Samtidigt ska det vara vackert att se på. Resten får ni läsa i Marias artikel när den sprids via TT!

Foto: Johanna Hulander, Joel home.