My workday – torsdag

Hemma. Fortfarande partyklätt

Lämnar barnen på skolor, går en lång promenad hem, gör mig (alltför långsamt enligt min poddkollega) klar för inspelning av Trendpodden


Klädd i budgetklänning från Kappahl, halsband från Cubus.

Lämnar för lunch på det här stället med min bästa Emma. Fotar självklart blommorna. 


Ringer jobbsamtal, betalar räkningar, hinner skicka fakturor, hämtar barn på skola, cyklar till Norrmalmstorg och väljer blommor i fredagsbuketten. Besöker och fotar ett nytt inredningskoncept som jag ska skriva om på söndag. Köper en signalröd ullsjal. Cyklar hem och vi lagar mat. Ett glas vin. Tända ljus. 


En vanlig torsdag. Samtliga foton: Johanna Hulander, Joelhome.

Vi målar naglarna. Over and out torsdag. God natt! (Lyssna kl 03.00 imorgon om du liksom jag sover dåligt just nu)