New week – new goals

En ärlig bekännelse helt utanför inredningsvärlden. Jag har ont. Axeln har gått sönder och värken gör mig trött. Sömnen störd. I mitt huvud hör jag just nu min poddkollega Johanna E – “kämpa på nu, du fixar det här”. Sedan läser hon en stärkande textfras från The Secret och jag känner att “för sjutton, nu kör vi igen! Upp på banan“. Aldrig ge upp för det negativa. En otrolig egenskap hon har som jag verkligen försöker ta efter. 

Därför har jag nya mål. Hälsan alltid först. Ni som följt mig länge vet att jag har artros i kroppen och jag ska hålla den i schack med -träning. Så mina nya mål: 

  1. Minst 10 000 steg per dag.
  2. PT-duo med en Gladiator. Ja, håll i er! Det här blir en resa haha… 
  3. Att äta mera grönt och vegetariskt. Inte bara bullar och tårta som jag älskar.

Och när jag går mina 10 000 steg ikväll så ser jag de vackraste bären som finns. Rönnbär som lyser i skymningen. 


Foto: Johanna Hulander, Joel home.

God natt! Och wish me luck… ❤️ (Imorgon börjar dagen på Svenskt Tenn och avslutas med Ikeas nyheter. Häng med på Insta stories!)